Procesmakers van blijvend resultaat

Diensten

Management Development

Management Development is gericht op het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van leidinggevenden en op een betere samenwerking binnen het managementteam.

Lees meer...

Individu- team en organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling is de uitkomst van individuele ontwikkeling en teamontwikkeling. Team blijken telkens weer de motor voor het ontwikkelen van de organisatie.

Lees meer...

Kwaliteit

Kwaliteit is een geducht concurrentiewapen. Klanten stellen steeds hogere eisen aan producten en diensten. Maar ook de bedrijfsvoering zelf wordt steeds belangrijker.

Lees meer...

Ondernemerschap

Wij geloven in passie en ondernemerstalent dat steeds verder ontwikkeld kan worden; of het nu gaat om ervaren ondernemers, of om ondernemende medewerkers.

Lees meer...

Human Resource Management (HRM)

Impact Groep biedt haar opdrachtgevers een scala aan mogelijkheden op het gebied van HRM: op strategisch, beleidsmatig en operationeel niveau. Wij richten ons op een betere balans.

Lees meer...

Assessments - Psychologisch Onderzoek

Assessments - Psychologisch Onderzoek

Lees meer...

Outplacement

Wanneer noodgedwongen de wegen moeten scheiden is een adequate opvang en coaching nodig om de medewerker weer een nieuw perspectief te bieden. De coaches van Impactgroep kunnen u hierbij helpen en dit

Lees meer...

Trainingen

Return on investment: niet de training, maar de gewenste verandering is ons doel

Lees meer...

Coaching

Coaching

Lees meer...