Procesmakers van blijvend resultaat

Peter ter Horst

Peter ter Horst

(Intern) Ondernemen

Peter ter Horst heeft de eerste tien jaar van zijn werkzame leven meegewerkt aan de ontwikkeling van een ICT bedrijf en heeft ervaren wat het betekent om te werken bij een multinational. Beide ervaringen vormen de basis voor zijn praktijkgerichte onderzoek dat al begon in 1993 aan de Universiteit Twente en TSM Business School (directeur Ondernemerscentrum). Inmiddels is Peter ruim tien jaar ondernemer en lector Innovatief Ondernemen bij Avans Hogeschool.

Spraakmakende programma's: Renewal Enterprises, waarin werkzoekende mensen weer economisch actief worden door het opzetten van nieuwe bedrijven (stimuleren ondernemend gedrag); Directievoering, de inmiddels beroemde cursus, exclusief voor ervaren ondernemers (inmiddels meer dan 1000). Centraal staat daarin de toepassing van kennis op het bedrijf van de ondernemer en diens persoonlijke ontwikkeling als leider van het eigen (familie-)bedrijf.

Voor grote ondernemingen verzorgt Peter modulen Intern Ondernemen. En MKB ondernemers ondersteunt hij met het optimaliseren van hun verkoopprocessen.

Interessegebieden: (Intern) Ondernemen, Strategie, Acquisitieprocessen (sales), Familiebedrijven